CS | EN

Joomla Error - JFolder::create:Nemohu vytvořit složku

Máte webové stránky nebo internetový obchod v redakčním systému Joomla! a při pokusu něco nainstalovat nebo aktualizovat se zobrazuje chybová hláška: JFolder::create: Nemohu vytvořit šložku nebo jeho anglická alternativa? V tomto článku se dozvíte, jak chybu opravit.

jfolder create nemohu vytvořit složku

Za hláškou JFolder::create: Nemohu vytvořit šložku je problém v přístupu to adresáře Tmp nebo Temp.

Nastavení práv ke složce tmp nebo temp

Tyto složky by měly mít nastavená práva 755. Přihlaste se přes svůj ftp klient a zkontrolujte práva k těmto složkám. Pokud jsou jiná, nastavte je na 755 a zkuste instalaci znovu.

Nastavení cesty do adresáře tmp

Pokud jsou práva nastavena správně a přesto se chyba opakuje, ověřte, že máte správně nastavenou cestu do adresáře tmp (dočasné soubory) v globálním nastavení Joomla:

nastavení cesty ke složce temp

Toto se nastavuje automaticky při instalaci Joomla, ale při přesunu webu na jinou doménu nebo webhosting to musíte správně upravit v souboru configuration.php.

Google


Vytisknout   E-mail

Jsme tým ajťáků, které jejich práce baví a doufáme, že je to vidět. Milujeme redakční systémy Joomla!WordPress a eshop VirtueMart, ale pomůžeme vám i se SEO a texty pro web nebo správou sociálních sítí a PPC kampaní.

Našimi zákazníky jsou drobní živnostníci, malé a střední firmy, školy, ale i stavební firmy s milionovými obraty v České republice i v zahraničí. Baví nás pomáhat lidem plnit jejich sny, ať už jím je vlastní blog nebo prodej výrobků či služeb...


Ochrana soukromí | Mapa stránek

Slovy našich klientů

Flexibilita, rychlost a vstřícnost, to byl můj první dojem při zahájení spolupráce se StaWEBnice.

Oceňuji zejména sqělé a moderní návrhy řešení a jejich bezproblémovou implementaci na našich webech.

V současné době nám spravují 4 weby a jsme maximálně spokojeni.

Zavolejte nám

Napište nám na

Zastavte se za námi

Hojerova 1647/2, Kuřim

Napište nám
můžete ještě napsat 2000 znaků